برگزاری سمینار آموزشی ازدواج سالم و پایدار در شهرستان کنگاور

سمینار آموزش ازدواج برای جوانان با هدف راه های آغاز زندگی سالم و پایدار با حضور معلمین و مربیان پرورشی آموزش و پرورش ، دانشجویان ، نمایندگان ادارات و پرسنل مرکز بهداشت کنگاور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان  ، شنبه 14 اسفند ماه 95 سیمنار آموزش ازدواج سالم و پایدار در سالن علامه طباطبایی این شهرستان برگزار شد.این همایش توسط واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت ، ساعت 9 صبح آغاز شد. رویکرد اصلی این سمینار آگاهی بخشی به مدعوین در خصوص ضرورتها و مزایای ازدواج سالم ،راه های شناخت صحیح زوجین قبل از ازدواج و عوامل موثر برای تحقق یک ازدواج موفق با توجه به سیاست های کلی جمعیت بود.

در این نشست حجت الاسلام والمسلمین خاکریزی ،سرکار خانم دکتر موسوی دکترای روانشناسی تربیتی ، سرکار خانم محجوب مسئول سلامت باروری و سرکار خانم فتاحی کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و مدارس از معاونت بهداشتی استان و جمعی از اساتید و همکاران حضور داشتند.

در این سمینار حجت الاسلام والمسلمین خاکریزی در مورد ابعاد دینی ازدواج صحبت کرد. وی با اشاره به آیات قرآن و احادیث معصومین(ع)، اهمیت ازدواج را برای حضار توضیح داد. و در ادامه سرکار خانم دکتر موسوی دکترای روانشناسی تربیتی در سخنانی به اهمیت مسائل پیش از ازدواج پرداخت و گفت: جوانان در انتخاب شریک زندگی خود دقت کنند . وی در خاتمه سخنانش به دانشجویان و جوانان توصیه کرد هر چه بیشتر، در انتخاب های خود، تشابه شخصیتی را مدنظر داشته باشند.همچنین در ادامه برنامه سرکار خانم محجوب نیز سیاست های جدید جمعیتی و مشکلات مربوط به کاهش نرخ باروری و سالمند شده جمعیت جامعه مطالب خود را به سمع و نظر حاضرین در جلسه رساندند.

۱۴ اسفند ۱۳۹۵ ۱۳:۳۹
روابط عمومی |