نشست پایش دانشکده داروسازی با حضور اعضای هیات رییسه و‌ مدیران ستادی دانشگاه

صبح روز دوشنبه 97/8/7 نشست پایش دانشکده داروسازی با حضور اعضای هیات رییسه و‌ مدیران ستادی دانشگاه برگزار شد در این جلسه دکتر شکوهی نیا رییس دانشکده گزارش فعالیتها و‌ دستاوردهای دانشکده در طی یک سال گذشته را ارائه دادند.

رئیس دانشگاه در نشست پایش دانشکده داروسازی با حضور اعضای هیات رییسه عناوین زیر را ذکر کردند:

* از تلاش رئیس و‌ تیم مدیریتی دانشکده داروسازی تشکر می کنم.

* در دانشکده جو‌ همدلی و همفکری برقرار است و بر اساس پایش های ما تغییرات خوبی در حوزه های مختلف آن انجام شده است.

* در منابع دانشگاه محدودیت هایی وجود دارد که متاسفانه ‌نمیتوان‌ پشتیبانی قوی از دانشکده ها به عمل آورد اما در این‌ دانشکده فعالیت های خوبی صورت گرفته است.

* این دانشکده از دانشکده های مهم‌ ما است، به ویژه در بعد پژوهشی این‌ دانشکده بیشترین‌ محصولات پژوهشی با کیفیت بالا را تولید کرده است.

* دانشکده داروسازی از بعد آموزشی مهم است و حضور تمام مدت دانشجویان در سال های تحصیل در دانشکده‌ و دروس دشوار ، این رشته تحصیلی را به رشته ای خاص تبدیل کرده است و لازم است که همواره برای ارتقای دانشکده بکوشیم.

وهمچنین در این نشست موارد زیر مطرح گردید:

دکتر خزایی معاون آموزشی:

این دانشکده مرکز علمی با اهمیتی است که ۵۰ درصد اساتید آن ارتقا یافته هستند و برای ارتقای آن تلاش می کنیم.

دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری:

هرکدام از فعالیتهای دانشکده کارهای بزرگی هستند . این دانشکده غیر تعطیل بوده و توسعه فضاهای مطالعاتی و تحقیقاتی در آن قابل تقدیر است.

دکتر غلامی معاون فرهنگی و دانشجویی:

دانشکده داروسازی دانشکده برتر از نظر فعالیت های فرهنگی در دانشگاه است.

دکتر محمدی معاون غذا و دارو:

برای ایجاد محیط آکادمیک و‌ آرام از تیم مدیریتی دانشکده که می تواند به عنوان الگو مطرح شود سپاسگزاریم.

حجت الاسلام افشار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری:

سیاست های این دانشکده همکاران را همدل کرده است .ایده های نو ، همت بلند ، اعتماد به دانشجویان و ‌انگیزه بخشی به آنان در دانشکده محسوس است.

هیات رئیسه