اصلاحیه آگهی جذب نیروی قراردادی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

براساس نامه شماره 25725 مورخ 98/5/7 مدیریت نیروی انسانی دانشگاه اصلاحیه این آگهی بدین شرح می باشد:

به اطلاع می رساند دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در نظر دارد برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز خود در واحدهای تحت پوشش ، تعداد (49) نفر از افراد واجد شرایط را به صورت قرارداد انجام کارمعین، با در نظر گرفتن شرایط ذکر شده در آگهی و از طریق آزمون کتبی (اعم از عمومی و تخصصی) و گزینش بکارگیری نماید.

متقاضیان واجد شرایط ملزم هستند از روز دوشنبه تاریخ 1398/5/7 لغایت روز پنجشنبه تاریخ1398/5/17 نسبت به ثبت نام و یا ویرایش ثبت نام از طریق سایت اینترنتی azmoonkums.poorsam.ir و همچنین سایت اینترنتی دانشگاه به آدرس www.kums.ac.ir اقدام نمایند.

لازم به ذکر است تاریخ برگزاری این آزمون همزمان با آزمون موضوع سهمیه استخدامی شماره 3365-209-د مورخ 1397/5/20 معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع وزات بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به تعداد (39) نفر به صورت قرار دادی (انجام کارمعین) می باشد.